Written by 10:00 Alışveriş, Erkek Giyim, Genel, Takım Elbise

1) Takım Elbisenizi Şık Göstermenin Yolları: Doğru Fit ve Stil İpuçları

beden tipine göre takım elbise

Her çağın vazgeçilmezi olan, tüm yaş gruplarına kusursuz mükemmellikte uyum sağlayan erkek giyim modasının vazgeçilmezi takım elbiseleridir. Klasik kullanımıyla resmi ve özel günlere eşlik ederken daha spor kullanımı ile günlük hayatımızın her yerinde hoş ve güçlü bir görüntü sunar. Takım elbiseler önceki dönemlerde sadece gömlekler ve klasik ayakkabılar ile kullanılırken günümüz modası takım elbise dünyasına yeni kapılar açmış ve farklı görünümler kazandırmıştır.

Takım elbiseler, çeşitli tişörtler ve spor ayakkabılarla daha spor, günlük hayata da uyumlu bir hava yakalamaktadır. YSF Giyim ailesi olarak da biz sizler için bu güncel modayı ve özgün tarzı takip ederek, üreterek sizlere kusursuz bir deneyim sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Takım elbiseler üretildikleri kumaşlardan modellemelere, kullanılan aksesuarlardan renklerine kadar pek çok kulvarda farklılık gösterirler. Peki ya biz bu farklı takım elbiseleri daha da farklı ve hoş göstermek istersek neler yapabiliriz? Sadece doğru bedeni seçmekten ibaret olmayan ve araya pek çok etkenin girmesiyle oluşan bir kavramı takım elbise dünyasına nasıl uyarlarız?

Takım elbisede tercih ettiğimiz kumaş yapısı en büyük şıklık ve görüntü farklılığı sunan etkenlerdendir. Nereye, ne zaman ve niçin kullanılacağına göre değişen bu tercih skalası, etkili bir tercih yapmamızı sağlar. Daha parlak, ağır kumaşlar, özel günler, davetler, gece kullanımları için tercih edilirken; daha mat, hafif kumaşlarla üretilen takım elbiseler günlük hayatta ve iş hayatında kullanıma uygundur. Doğru kumaş seçimi, takım elbiselerin şıklığında en önemli faktörlerden biridir. Farklı kumaşlar, farklı ortamlar için idealdir.

Takım Elbiselerde Kesim, Dikiş ve Kalite

Takım elbisenin başka bir temel noktası ve şıklık faktörünü en çok etkileyen etmenlerden biri de aslında kesim, dikiş kalitesidir. En az vücut tipi kadar kesim, dikimin de etkili olduğu ve takım elbisenin duruşunu etkilediği bir gerçek. Vücut tipinize uygun kesim, takım elbisenin size özel üretilmiş gibi üstünüze oturmasını sağlar. İster ince ister iri yapılı bir vücut tipolojisine sahip olun doğru kesim ve dikimle oluşmuş takım elbisenin içinde fit bir görüntü yakalamanız keyif vericidir ve sizi konforlu hissettirir. YSF Giyim sizler için bu temel şıklık anlayışını etkileyen kumaş yapısı, doğru kesim ve doğru dikim kavramlarını mükemmel bir şekilde ele alarak sizleri bu konuda büyük bir konfor ve iç ferahlığı ile desteklemektedir.

 

Takım Elbiselerde Renk Uyumu

Takım elbiseleri özgür ve özgün kılan aksesuarlar ve detaylar arasında renk uyumlarından bahsetmemek elbette mümkün olmazdı. Erkek giyim modasının vazgeçilmezi olan bu takım elbiselerde klasik renkler olarak nitelendirdiğimiz siyah, lacivert ve gri gibi renklerin yanı sıra daha farklı birçok renkte takım elbiseler üretilmeye başlanmıştır. Takım elbiselerin içine giyilen gömlek renginden, kullanılan kravata, altına giyilen ayakkabıdan, kullanılan aksesuarlara kadar her şey bir renk uyumu içinde olmalıdır. Göze hitap eden ve duruşu ile erkeklere hoş bir aura katan bu takım elbiseler, hoş detaylar ve renklerle desteklendiği zaman göz kamaştıran modeller ortaya çıkmaktadır.

Bakım ve Muhafaza: Uzun Ömürlü Takım Elbisenin Sırrı

Bakımı iyi yapılmış, hor kullanılmamış, ütüsüne dikkat edilmiş ve iyi muhafaza edilmiş takım elbiselerin ömrü daha uzun, görünümü de ilk günküne yakın olacaktır. Temiz, ütülü, kuru temizlemesi yapılmış bir takım elbise her zaman bir adım öndedir. Yani aslında takım elbisenize iyi bakarak hem daha şık görünecek hem de daha uzun süreli kullanım elde edeceksiniz.

 

Onsuz Olmaz: Kravatlar

Rengarenk çeşitli kravatlar, farklı birçok renkte, desende ve ölçüde bulunan takım elbiselerin temel parçalarından biri haline gelmiş ve zaman zaman yerini papyonlara bıraksa da asla takım elbise dünyasında önemini yitirmemiştir. Son yıllarda kravatlarda kullanılan geometrik desenler farklı renk ve dokularda popüler hale gelmiştir. Takım elbiseye farklı bir hava katan bu küçük detaylar yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.

Cep Mendilleri

Takım elbiselere sofistike bir hava veren cep mendilleri, ceketlerin fleto kısmına asılan farklı dokulu birçok kumaştan üretilmektedir. Birçok doku ve renkte üretilen bu cep mendilleri kullanıldıkları zaman ortaya çıkardıkları muazzam görüntüyle takım elbiseyi olduğundan daha şık göstermektedir. Küçük ama gayet etkili olan bu detay sadece doku ve renklerle değil katlama şekilleri bazen de yanına iliştirilen yaka çiçekleriyle harika bir bütünlük kurarak takım elbisenin atmosferini tamamen etkileyici kılar.

Takım Elbise & Saat Uyumu

Erkek giyim modasının ve takım elbiselerin vazgeçilmez aksesuarı olan saatlere gelelim. Kullanıldıkları anda takım elbiseyle birlikte muhteşem bir görüntü uyumu sağlayan kusursuz bir aksesuardır. Renk açısından farklılaştırılmış birçok seçeneği bulunan bu aksesuarın altın, gümüş ve rose olmak üzere birkaç seçeneği vardır. Tercihe bağlı renk değişimleriyle birlikte takım elbiselerle kombinlenen bu aksesuar bazen de yakaya takılan, yaka zincirleri veya broşlar ile uyumlu seçilerek kullanılabilmektedir.

 

Kol Düğmeleri

Kol düğmeleri, küçük yapıdadır ama takım elbise dünyasının büyük etkili detaylarıdır. Hem kendi kullanımınız için hem de hediye etmek için harika bir seçenektir. Üretimlerinde ahşap, kristal, metal malzemeler kullanılan bu küçük detay isteğe göre ve özel üretimde farklı ve daha kıymetli madenlerle de üretilmektedirler.

Bahsettiğimiz pek çok aksesuar ve ayrıntı takım elbisenizi isteğinize göre özgünleştirmenize yardımcı olacaktır. Takım elbiseleriniz sizin istediğiniz gibi özgürce kendinize yakışan parçalar ile bütünleştiğini görmek size muazzam bir mutluluk vermekle birlikte beklenin üstünde şıklıkla girdiğiniz her ortamda göz kamaştırıcı olmanızı sağlayacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
Close